PRESENTACIÓ
HORARIS
MENUS
RECULL DE PLATS
OPINEM
NOVETATS !
     
 Després de quatre anys a Blanes, el nostre restaurant ja s'ha impregnat d'aquesta essència de mar que es  respira en el nostre poble. Hem trobat la manera de canviar poc a poc les nostres identitats de montanya,

 Uns tons més tranquils a la nostra decoració i a la nostra cuina, que seguirà progressant i millorant per redescobrir plats que han existit sempre i d'altres que sortiran de la inspiració del moment.

Estem  al cor de Blanes, al costat del passeig del mar al carrer Esperança, on s'hi barreja el bullit de l'estiu amb el dia a dia d'un poble amb essències marineres. Amb el mar  molt a prop podem dir que ens deixarem influir per aquestes essències que ens envolten a Blanes, actualitzant una cuina que ens arriba de viva veu i que ja te vida propia i no vol masses canvis, tot i que intentarem com sempre, sorprendre als nostres comensals.

 Amb en Toni a la cuina i la Bibiana a la sala iniciem de nou una aventura en un entorn acollidor un restaurant petit, però que donarà aquell qui ens visita la possibilitat de viure una estona relaxada, per gaudir de la nostra cuina i la nostra companyia.

El funcionament serà el mateix, un convinació de menus amb preus diferents per adaptar-los a totes les possibilitats i que inclouen tots els serveis.

Ens trobareu al carrer Esperança, 11 de Blanes

Telefon per a reserves: 972 33 87 48  

la nostra web: www.labalma.cat   i el correu parlem@labalma.cat